Laten we direct

beginnen

 

  

 

 

 

 

 

 

 


Laten we direct

beginnen
 

 

AFAS Implementaties

Je staat op het punt om te beginnen met de software van AFAS. Met gezamenlijk meer dan 20 jaar AFAS ervaring zorgen wij er samen met jou voor dat dit een onvergetelijk succes wordt. Door slim mee te denken met jouw vraagstukken maken we een efficiëntie slag waardoor je niet alleen bestaande processen digitaliseert, maar een stap vooruit kan maken. Een stap vooruit om jouw ambities te realiseren. Onze kennis van AFAS omvat zowel ERP als e-HRM, waardoor wij jou van een compleet advies kunnen voorzien. Werk je daarnaast ook nog met externe applicaties? Ook hierin denken wij graag met je mee zodat we een geïntegreerd applicatielandschap kunnen realiseren. Zo ben jij klaar voor de digitalisering van morgen.

AFAS Optimalisaties

Werk je al met AFAS en heb je het gevoel dat er meer uit het systeem te halen valt? Of zijn er nieuwe bedrijfsprocessen ontstaan door groei in jouw organisatie? Dan helpen wij jou graag mee. Misschien weet je al wat voor jou de volgende stap gaat zijn of heb je net dat beetje hulp nodig om dit te ontdekken. Met onze best-practice ervaring helpen wij jou graag om het maximale uit AFAS te halen. Zo hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden en profiteer je niet alleen van onze kennis, maar ook van de ervaring van branchegenoten en andere organisaties. 

AFAS Support en beheer

Wij helpen je graag met je dagelijkse vragen en functioneel beheer van jouw AFAS omgeving. Heb je een sparringspartner nodig of wil je dat er wordt meegedacht met jouw functionele vraagstukken? Dan staan wij voor jou klaar. Ook voor het begeleiden, tijdelijke vervanging of op niveau krijgen van jullie eigen functioneel beheerders kun je bij ons terecht.  Wij vinden het belangrijk dat jullie met ons mee leren en dragen er daarom zorg voor dat de kennis goed geborgd wordt in jullie organisatie. Zo maken we samen stappen en groei je met ons mee op het gebied van AFAS.

Business Intelligence

AFAS zit vol fantastische informatie waarmee jij als organisatie goed onderbouwde keuzes kunt maken en tot waardevolle inzichten kunt komen. Met onze ervaring op het gebied van business intelligence zorgen wij ervoor dat deze informatie wordt vertaald naar overzichtelijke en duidelijke sturingsinformatie. Van dashboard tot aan analyses. Zo houd jij grip op je organisatie.

Voor wie?

Iedere organisatie is uniek, maar soms kan het helpen om geïnspireerd te raken door branchespecifieke oplossingen. Wij voelen ons thuis in iedere organisatie en hebben jarenlange ervaring in de onderstaande branches:

+ Zakelijk dienstverlening

+ Productie & handel
+ Bedrijven in de bouwsector
+ Non-profit organisaties
+ Zorg & welzijn
+ Onderwijs

Wij maken ambities waar met: