Zo kan het ook
Samen verbeteren met de +3 methode

  

 

 

 

 

 

 

 

Zo kan het ook
Samen verbeteren met de +3 methode

 

 

 

 

 

Het zit in onze natuur om samen ambities waar te maken.
We doen het voor en met de klant. Dat doen we met passie en door hard te werken. We inspireren en houden ervan om geïnspireerd te 
worden. We zijn nuchter genoeg om te weten dat ook wij altijd bij kunnen leren.

We houden niet van moeilijk doen maar houden het graag praktisch. We zijn sneller omdat we met onze kennis en ervaring weten hoe we tot de kern moeten komen om een onherstelbare verbetering aan te brengen. Een verbetering waarmee we samen ambities waarmaken. Daar worden we blij van. Jij toch ook? 


 

+3 betekent
 

 +Altijd met een senior
expert om tafel
 +Jij leert met ons mee
 +Structurele oplossingen

 

+1 Vanaf gesprek 1 aan tafel met the real deal.
We zijn een kleine groep ervaren senior AFAS specialisten met gezamenlijk meer dan 20 jaar AFAS ervaring. We hebben geen (onnodige) overheadkosten of personeel die niet op de inhoud zit. Je schakelt dus direct met de consultant die voor jou de klus gaat klaren. Zo komen we sneller tot het resultaat. Dat wil toch iedereen.

+2 Inspireren doen we samen.
We willen je organisatie niet per se veranderen maar je proces en je software architectuur verbeteren. We werken methodisch, procesmatig en praktisch met je mensen naar een verbetering toe. Hoe? We kijken eerst welk resultaat we willen behalen en bepalen wie/welke key-users we mee moeten nemen.

We creëren draagvlak door samen met hun de oplossing te bedenken. Daarna voeren we het in een scrum methodiek uit. Zo blijf je bij elke sprint in de lead en adviseren we jou over de volgende keuze. Daarnaast helpen we je team om steeds beter met AFAS om te gaan door je team te trainen en op te leiden. Zo blijft de kennis niet bij ons maar blijft deze binnen jouw organisatie. Des te meer jouw team van AFAS weet des te mooier de verbeteringen zijn die we gezamenlijk kunnen doorvoeren. En als bonus ben je hierdoor niet afhankelijk van een verplicht support contract. Wij willen dat relaties vragen bij ons stellen omdat het kan, niet omdat het moet. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

+3 Geen placebo oplossing voor jouw organisatie.
We implementeren en optimaliseren de AFAS oplossingen die je echt goed kunt gebruiken. Geen oplossingen waarvoor er geen probleem was dus. We blijven eenvoudig bereikbaar en  je supporten om zo steeds meer uit AFAS te halen. We houden van de lange termijn relatie en gaan voor een structurele oplossing.

We ontmoeten je graag voor een gesprek.
Natuurlijk betekent +3 ook dat je altijd over de kennis en ervaring van drie senior consultants in jouw organisatie beschikt. Zichtbaar of onzichtbaar. Zelfs wanneer je contact met slechts één van ons hebt, zal je altijd profiteren van de kennis van drie. We leren je graag kennen en doen niets liever dan jou verder te helpen naar de volgende stap.